+ follow facebook twiter tumblr weheartit

i'm NOT here to please anybody. if you love then read :) if NOT, please just leave :3
handsome itu subjektif ?

mana ada perempuan yang tak suka lelaki handsome ! kalau ada yang mengaku mcm tu tolong cakap depan" muka dia 'JANGAN TIPU' !

tapi, aku masih reti sedar diri ;) to meeh biar kau x berapa nak handsome asal kau reti jaga penampilan diri. but on top of that, paling kau kena jaga budi pekerti.

kalau handsome pon tapi perangai kalah syaiton, sama je orang tak pandang. apatah lagi kau yang tak handsome perangai lagi menyakitkan hati.

ehh kita share pendapat kita je, janganlah terasa hati. kbye.




skin by: Wanaseoby helped by: dollie